AUXITEL::..Telecommunications Support Auxitel in spanish Auxitel en Portugués Auxitel en Rumano Auxitel en Ingles
Auxitel: Home Auxitel: Despre Auxitel Auxitel: Situare Auxitel: Contact
Nuestros Servicios
Cabluri Asamblate
Integrare de echipamente
Furnizor de servicii


certificat de politica gestiunii integrale certificat de responsabilitate sociat&257;
AENOR: Certificat de gestiune ambientală AENOR: Certificat de înregistrare a societăţii
IQNET: Sistem de Management al Calităţii IQNET: Sistem de Management al Mediului

Obiectivul principal al societății Auxitel este satisfacerea nevoilor clienților prin furnizarea unor produse și servicii de calitate superioară.

Voința și efortul depus de personalul nostru, cu calificare superioară, ne-au permis să dezvoltăm o politică de îmbunătățire permanentă care stă la baza competitivității noastre, fapt dovedit de diferitele certificate de gestiune a calității și a mediului obținute de societatea noastră. În acest sens, Auxitel promovează o politică de etică socială centrată pe dezvoltarea durabilă și respectarea drepturilor omului și a mediului.

Sistemul nostru de gestionare a calității, care cuprinde toate secțiile companiei, ne permite atât să răspundem cerințelor de natură tehnică ale clienților, cât și să putem respecta termenele de execuție și să menținem nivelul prestațiilor produselor și aplicațiilor noastre. În acest scop, compania noastră stabilește un plan anual de control, al cărui obiectiv este îmbunătățirea productivității, extinderea pieței și motivarea angajaților. Acesta are ca rezultat integrarea cu cele mai importante societăți din sectoarele noastre de activitate. Gestiunea noastră are la bază încrederea reciprocă, iar în anumite cazuri aceasta durează deja de peste 20 de ani.

Certificados y calidad
Clienti Importanti©2009 Auxitel, S.L.. Toate drepturile rezervate.
www.auxitel.com